JellyPages.com

Thursday, 17 January 2013

Bufday To me?

Hye....Salam...
today nak cite pasal ape erk...tgh dok searching2 kt google nie..nampak la hadiah2 yang diterima oleh wanita pada hari jadi dia...waaaaa...sweet2 and romantik je dorg dapat...
Then, terpikir plak..ble bufday aida nanti ape la yang aida dapat erk..kalo wish tu memang ramai la..
But yang special tu?? entah la.. ada ke tidak entah..just wait and see jela...special sgt ke aida nie??
hahaahaha...hope aida special dkt mata orang yang sayang aida la..kan2..

Dapat ke tidak tu..aida tunggu jela masa tu..yang penting pada masa tu nanti aida nak ramai yang mendoakan kebahagiaan aida dan kejayaan aida dalam idop..itu pon da sangat bermakna..doa2 tu yang aida perlukan...

NOW!! tgh pikir..kalo ada orang nak bg aida adiah dan suruh aida request hadiah apa yang aida nak??
nak ape erk...hmmmmmm..................
Aida list kan ok...

  1.  Aida nak kereta Caldina...mampu? hahaaha...kereta impian tu...kalo dapat aida menangis 2 hari...hehe
  2.  Aida nak iphone 5...murah ckit dari keta tu..hahaha...mampu? kalo dapat aida sangat gembira...hehe
  3. Aida dah lama teringin nak jam... skang nie ada RADO je..tu pon akak bagi...kalo aida dapat aida jage elok2...serius...
  4. Aida nak ipad..tp xpela..aida beli tu sendiri nnt..susah nak mintak benda tu...ade ke orang nak belikan?? kalo syg cmne pon xtentu lagi...orang yg bertuah je dapat...
  5. Aida nak perfume yang wangi je...bila pakai mesti ingt kt org tu...mcm skang...weeeee
  6. Aida nak yang romantik2 je..aida xpena dapat...serius...sye la org yang kurang kasih syg...hahahahaha... (nak muntah)
  7. Aida nak benda yang boleh nampak dan benda yang aida boleh simpan.. aida xnk benda yang cm makanan ..pastu abeh kat situ je...ape aida nak simpan? resit??? xbole2..benda keciik2 payah nk simpan...
ok x? hehe....so jgn lupe bufday aida....hewhew