JellyPages.com

Wednesday, 20 March 2013

Pengakuan Kesalahan

Ya Allah,

Kenapa lah perkara begini terjadi. sebelom nie tidak pernah sekali aku rasa cmnie...
Perasaan yang sangat lain. Perasaan bersalah yang teramat sangat... aku mengaku yang tu silap aku...
Tapi xkan buat lagi..serius sangat menyesal..

Aku xpernah nampak kemarahan tu..sebelum nie juz wat ikot suka ati je..
Sebab kepercayaan tu aku tak nampak...Sekali dah kena baru rasa sakit kan...yes! sangat sakit tidak dapat perhatian lagi...sangat sakit bila xdapat kepercayaan lagi...sangat sakit bila kurang dapat rasa sayang tu..

Pengakuan salah tu xdapat diterima kerana ada lagi satu aku buat...
Cuma rasa nak cari benda baru...tapi sebab buat keputusan sesuka hati...aku terkena lagi...kemarahan yang sangat2 dirasai walaupon hanye sekadar message from fon through fon..

What can i do? how i want to tell u?

kadang kala keputusan sendiri mmg bagus...tapi kita perlu pandangan org lain termasuk org yang kita cintai...
Oleh kerana selalu wat keputusan sendiri so aku try je la...tapi maybe aku salah agi sebab tak berbincang...

ya Allah perit rasa hati...perit sebab layanan yang diberi tidak seperti selalu...aku baru rasa apa itu cinta...tetapi aku sendiri yang rosak kan rasa cinta tu...argghhhh....

Saat hati nie da rasa sayang giler, perasaan cinta yang xdapat dibendung. Saat tu pula datang nye dugaan yang aku sendiri lakukan...

Ya Allah, jangan lah kurang kan perasaan cinta dan sayang dia padaku... aku xboleh terima semua tu.. aku memohon xkan ulang lagi perkara tersebut...tapi soal kerja tu aku sendiri ingin lihat mana kebolehan aku...

aku xnak kehilangan die...perasaan cinta dan sayang xboleh hilang dah...

sayang pliss forgive me......

0 comments: